На Тернопільщині нещодавно сталося вбивство, яке не залишило нікого байдужим – доньку забила до смерті мати і намагалася приховати злочин. Медикам вона доводила, що Літня жінка впала і померла. Однак поліція змогла довести зворотне.

Літню жінку вбила рідна дочка палицею після словесного конфлікту. На данях провели слідчий експеримент, на якому підозрювана 50-річна дочка показала, як била матір. Сьогодні 9 жовтня їй оголосили про підозру і готують документи до суду. Також підозрюваній обиратимуть запобіжний захід.

Варто відзначити, що трагедія сталася в селі Жабинці Гусятинського району 4 жовтня. Жінка викликала фельдшера, який у свою чергу викликав швидку та поліцію. Пенсіонерка вже була мертва, а її випила дочка доводила, що її мати невдало впала. Приїхали медики запідозрили недобре через сліди крові на підлозі і на меблях.

Коли приїхали правоохоронці, справа прийняла більш серйозний оборот. Вони зібрали докази, а 50-річну доньку затримали. Ряд експертиз і розслідування показали, що жінку вбили тупим предметом. Велика частина ран була на голові і на обличчі. Також поліцейські з'ясували, що конфлікт стався після того, як пенсіонерка вирішила попрощатися з гостями і вийшла зі своєї кімнати. Дочка її заштовхала назад в кімнату і почалася словесна перепалка. Далі пенсіонерка замахнулася на дочку палицею, з якою ходила, але та її вихопила і стала бити матір. Після цього жінка померла.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Днями підозрювана на місці злочину показала, як била матір палицею. При цьому жінка говорила, що не винна в смерті матері.

Нагадавши, Знай писав, що на Тернопільщині 50-річна донька вбила власну матір за те, що та вийшла зі своєї кімнати. Трагедія сталася в селі Жабинці Гусятинського району 4 жовтня. Смерть 75-річної жінки констатувала бригада медиків.

Також Знай повідомляв, що ворожка обдурила і обманним шляхом заволоділа майном цілої сім'ї.

Нещодавно Знай передавав, що 14 вересня в Нікополі на Новопавлівці стався конфлікт між невстановленими особами, смертельні вогнепальні поранення отримали двоє чоловіків.