У Тернополі засікли водія маршрутки, якому стало лінь об'їжджати зайві кілометри, і він вирішив скоротити шлях через тунель з одностороннім рухом. Автобус поїхав в протилежну потоку машин сторону. Інцидент стався в п'ятницю 9 жовтня.

Водій автобуса прийняв таке небезпечне рішення через затор перед в'їздом в тунель. Він вирішив скористатися іншим тунелем, де машини їдуть у зустрічному напрямку. Він поїхав під заборонний проїзд знак. Відео порушення з'явилося в соцмережах. Користувачі відзначили, що водій найхитріший.

Нагадавши, Знай писав, що у Тернополі правоохоронці намагалися зловити порушника, який зник з місця дорожньо-транспортної пригоди на мотоциклі. Однак їх спроба закінчилася трагічно як для порушника, так і для самих правоохоронців.

Також Знай повідомляв, що в Івано-Франківську сталася масштабна ДТП. 1 жовтня, о 19: 53, в Івано-Франківську по вулиці Галицькій сталася ДТП за участю 5 автомобілів. На місце події прибула бригада швидкої допомоги, а також співробітники поліції. За словами очевидців, команда рятувальників намагалася витягнути постраждалих з одного автомобіля.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що 146 км / год в межах населеного пункту - це черговий антирекорд перевищення швидкості на дорогах Буковини. 28 вересня, під час здійснення фіксації порушень швидкісного режиму руху, в селі Оршівці, патрульні виявили ще одного водія, який любить швидкість.