На Тернопільщині через сильні зливи розмило дороги та затопило селища. Блискавки супроводжували потужні грози, подекуди ставали причиною пожеж. Про це інформує місцевий ресурс "Реально".

Зазначається, що за короткий проміжок часу в області випала рекордна кількість опадів. Подекуди вода піднялася на 70 сантиметрів. Потоки дощової води знищували і без того розбиті автомобільні шляхи. Це ледь не стало причиною трагедії – у селі Волиці на Бережанщині рятувальники не змогли вибратися з місця пожежі.

За попередньою інформацією, 5 жовтня причиною пожежі стала блискавка, яка потрапила в будівлю, де зберігалося сухе сіно. Вогонь швидко охопив стодолу, на порятунок і допомогу господарям кинулися всі сусіди. Спільними зусиллями пожежу вдалося ліквідувати.

Пожежна бригада прибула на місце, були првоедени всі необхідні роботи, а на зворотному шляху їх чекала неприємність. Важкий автомобіль загруз в грязі, яка утворилася через тривалі зливи.

Нагадаємо, що у Харківській області спалахнуло дві пожежі, причиною яких стало полум'я перекинулося з території Російської Федерації.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ІА, у Харківській області за минулу добу рятувальникам довелося гасити 81 пожежу.

Також Знай.ІА писав, що під Харковом в Люботині третю добу люди не можуть нормально дихати через дим і смороду, які відчуваються по всьому місту.