Зірка проекту» Танці за сузір'ями " стала мамою вдруге. Радісною новиною Ілона Гвоздьова і її чоловік Іван поділилися в соцмережі. Зокрема, на сторінці в Instagram танцівниця опублікувала цікаві і милі фото.

Гвоздьова показала знімок, на якому вона зображена на пізньому терміні вагітності з величезним животом. На другому фото танцівниця вже опублікувала фото бирки, яку видають медики новонародженому малюкові і прив'язують на ручку. На ній написаний вага, зріст малюка і ім'я мами.

Як виявилося, Ілона Гвоздьова народила хлопчика 11 жовтня. Вага малюка склав 3040 грам, а зріст 52 см.

Ім'я малюка поки батьки не оголосили. Після цього Ілона розповіла, що вона встигла народити малюка до прямого ефіру шоу. Після цього вона змогла насолодитися черговим ефіром шоу " Танців з зірками» в палаті однієї з приватних клінік Києва.

Нагадавши, Знай повідомляв, що соліст гурту "Время и стекло" під час участі проекту "Танці з зірками" заразився коронавірусом. Також захворіла і його партнерка по паркету. Артисти розповіли про свій стан здоров'я.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також Знай писав, що відома українська танцівниця, хореограф і учасниця шоу "Танці з зірками" Ілона Гвоздьова поділилася зі своїми підписниками в Instagram досить відвертою інформацією.

Нещодавно Знай передавав, що відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми" Ліга Сміху "Влад Яма розповів, як судить учасників шоу" Танці з зірками".