У Тернопільській області розшукують молоду жінку. Правоохоронці опублікували фото та прикмети зниклої мешканки Чортківського району Вербової Марії Михайлівни 1998 року народження.

До зникнення дівчина проживала в селі Звиняч. 11 жовтня вона покинула місце проживання близько 14:00 і більше її ніхто не бачив. Ніхто не знає, куди вона могла піти або поїхати. Рідні та правоохоронці просять надати будь-яку наявну інформацію про цю дівчину.

У повідомленні поліції йдеться, що будь-яку інформацію про зниклу потрібно повідомляти на гарячу лінію 102.

Увага, розшук!!! Працівниками карного розшуку Чортківського ВП встановлюється місце знаходження гр. Вербова Марії...

Geplaatst door Чортківський ВП ГУНП в Тернопільській області op Zondag 11 oktober 2020

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що на Львівщині розшукують безвісти зниклу жінку, яка вийшла з дому і не повернулася. У селі Зубра зникла Лозинська Галина Ярославівна, 1979 року народження. Відомо, що жінка вийшла 2 жовтня і досі не повернулася. Зараз про її місцеперебування нічого не відомо, телефон жінки відключений.

Також Знай писав, що у Львові розшукують безвісти зниклу неповнолітню дівчину, яка проживала у притулку. Шевченківським ВП ГУНП у Львівській області розшукується безвісти зникла Товпаш Вікторія Віталіївна, 06.09.2004 р. н. (останні три тижні проживала в притулку на Левандівській).

Нещодавно Знай передавав, що у Львові розшукують батька з маленьким сином, які вийшли з дому і не повернулися. Сихівським ВП ГУНП у Львівській області розшукуються: Крук Андрій Євгенович, 1976 р. н., та його малолітній син-Крук Максим Андрійович, 2015 р.н, які проживають за адресою – м. Львів, вул. Вернадського. Чоловіки пішли 6 жовтня і більше їх ніхто не бачив.