У Росії дідуся поховали, а через два тижні він пред'явив претензії, що до нього ніхто не приходить. Чоловік перебував в одному з геріатричних пансіонатів, де за ним доглядали, рідні приїжджали його провідати раз на тиждень. Коли оголосили карантин, то провідувати вже не пускали. Потім рідним повідомили, що чоловік захворів коронавірусом.

У серпні йому нібито поставили такий діагноз, а вже через місяць внучці повідомили про смерть дідуся. Рідним видали тіло в чорному пакеті і в труні. Вони не бачили, чиє тіло вони забирають і ховають поруч з могилами інших померлих рідних.

Через два тижні з геріатричного пансіонату подзвонили і сказали, що їх дідусь живий і здоровий, а також хоче бачити рідних. Внучці стало погано, коли вона почула, що дідусь живий. Тепер сім'я не знає, що робити з могилою, а також не знає, кого вони поховали.

У Росії сім'я поховала родича, а за два тижні чоловік виявився живим.

У Росії сім'я поховала родича, а за два тижні чоловік виявився живим. #Свідок #НТН #новини

Geplaatst door Свідок op Dinsdag 13 oktober 2020

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

З'ясуванням обставин інциденту зайнялися російські представники Міністерства охорони здоров'я РФ, а також справою зацікавилися правоохоронці.

Нагадавши, Знай повідомляв, що український журналіст Євген Спірін поділився з українцями дикою історією, на прикладі якої відкриваються очі на бізнес ритуальних послуг в країні.

Також Знай писав, що в четвер, 17 вересня, на Байковому кладовищі знайшли бездиханне тіло жінки. Відомо, що труп виявили хлопець з дівчиною, які прийшли на кладовище на могилу до родича. Жінка була напівроздягненою і без нижньої білизни.

Нещодавно Знай передавав, що прикарпатцям назвали основні причини смерті у 2020 році. У період з січня по червень 2020 року, на Прикарпатті загинуло на 610 осіб менше, ніж за аналогічний період у 2019 році.