У Тернополі прощаються з учителем української гімназії імені Івана Франка Галиною Рудольфівною Слюзар. Про смерть вчителя повідомила її двоюрідна сестра Марія Мылян на своїй сторінці в Facebook.

Жінка написала, що вона не може повірити в смерть сестри. Від цього у неї болить серце і розривається душа. Марія Милян зазначила, що дуже шкодує про смерть сестри від хвороби, яку багато хто не сприймає серйозно. Марія розповіла, що згадує дитинство, коли вона з сестрою раділи кожному дню. Також жінка написала, що Галина Слюзар була веселою і життєрадісною, красивою і розумною.

Новину про смерть вчителя опублікували і на сайті гімназії. Колеги Галини висловили співчуття рідним і близьким. Галина Рудольфівна розпочала свій трудовий шлях у 1989 році в українській гімназії імені Івана Франка.

Нагадавши, Знай повідомляв, що на Волині попрощалися із загиблим немовлям. У місті Ківерці на Волині поховали 15-місячного Маскима Грицишина. При народженні хлопчикові поставили сім діагнозів. 2 липня він пережив операцію з пересадки печінки в Києві, однак це його не врятувало.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також Знай писав, що від коронавірусу помер головний Дід Мороз Харкова-актор Євген Фролович Плаксін. Йому було 75 років. Актор працював у театрі Шевченка. Близько 14:00 12 жовтня життя головного Діда Мороза міста обірвалося, він захворів коронавірусом і згодом помер.

Нещодавно Знай передавав, що на Буковині помер відомий лікар-хірург Іван Дорофей.