Приготувати щось смачне на вечерю-завдання не з легких. Найчастіше фантазія січе вже на перших хвилинах роздумів. Вирішити цю проблему можна, приготувавши смачний і простий заливний пиріг. На реалізацію задуманого знадобитися всього 30 хвилин і прості продукти, які є в кожному холодильнику.

Інгредієнт

  • кефір-300 мл;
  • яйця-2 штуки;
  • вершкове масло-150 грам;
  • цукор - 1 чайна ложка;
  • сіль-1/3 чайної ложки;
  • сода-2/3 чайної ложки;
  • борошно-2 склянки;
  • варені яйця-2 штуки;
  • зелена цибуля, кріп, петрушка – по 1 пучку.

Спосіб приготування

В першу чергу потрібно підготувати начинку-відварити яйця і дрібно нарубати зелень. Зелень перед нарізкою потрібно добре промити і висушити паперовими рушниками. Якщо мокра зелень потрапить в пиріг, то він може не пропектися до кінця.

Для приготування тіста потрібно розтопити вершкове масло, до нього додається сіль і цукор. В окремій ємності змішується кефір з содою. Кефір з содою і масло з сіллю і цукром потрібно об'єднати і добре розмішати. Сирі яйця потрібно збити виделкою до появи піни. Збиті яйця додаються до вже змішаних інгредієнтів. Далі до них додається борошно. Її потрібно додавати поступово і просіваючи через сито. Тісто не повинно бути занадто густим. Його консистенція така ж, як для тесту на оладки.

Заготовлені для начинки зелень і яйця потрібно змішати і дрібно порубати. Після цього частина тесту виливається в форму, вистелену пергаментним папером. По дну форми потрібно рівномірно розподілити половину тіста. На неї висипається начинка і рівномірно розподіляється. На начинку виливається друга половина тіста.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Форму з пирогом ставимо в духовку на 35-45 хвилин і випікаємо при температурі 180 градусів. Пиріг готовий, коли він пропікся всередині.

Нагадавши, Знай писав, як готувати курзе-традиційне блюдо узбецької і дагестанської кухонь. Той, хто хоч раз пробував курзе, ніколи не забуде цього смаку.

Також Знай, що можна порадувати сім'ю смачним заливним пирогом з полуницею.

Нещодавно Знай розповідав, як приготувати заливний пиріг з помідорами.