Дитину з важкою формою ДЦП та розумовою відсталістю вижили з садочка батьки інших дітей. Вони не хотіли, щоб поруч з їхніми дітьми займався малюк з патологіями. Про всі неприємності і страждання розповіла мама Айдаміра.

Фатіма Кумикова зазначила, що вона хоче, щоб ці батьки відчули такі ж Приниження, яким вони піддають її сина і її саму. Мама хлопчика розповіла, що це вже не перший садок, з якого вони змушені забрати його. Причиною скрізь є небажання батьків бачити відстає в розвитку дитини поруч зі своїми чадами.

Мама Айдаміра розповіла, що синові зараз 11, але за розумовими здібностями він відповідає 1,5-однорічним дітям. Причиною такої затримки є ДЦП та інші патології. Фатіма Кумикова поскаржилася про складність життя в таких умовах і в атмосфері постійних знущань.

Вона водила Айдаміра в корекційну школу для відстаючих дітей, але і там батьки інших вихованців об'єдналися проти її дитини. Там одна з мам заявила, що Айдамір не може вчитися з її та іншими дітьми, так як у нього течуть слюні і він в памперсах.

Тепер Фатіма налаштована войовничо. Вона буде захищати свого сина від подібних нападок.

Батьки займаються з Айдаміром і водять його на різні розвиваючі заняття – плавання, фізкультура і багато інших. Однак хлопчикові необхідно спілкування з іншими дітьми. Так би він швидше соціалізувався. Фатіма зазначила, що її син не буде здоровою і повноцінною людиною, але він може навчитися самостійно себе обслуговувати.

Нагадавши, Знай писав, що життя дівчат, які постраждали від дій п'яного майора в Києві, розділилися на " до " і "після" страшної аварії.

Також Знай повідомляв, що американець Мухаммед бзік відкрив свій будинок для невиліковно хворих малюків. Чоловік став прийомним батьком для десятків дітей.

Нещодавно Знай передавав, що пішки, трамваєм, на метро-такий маршрут щодня долає 18-річний Влад з Харкова.