Священик з Тернопільщини отримав орден"за волонтерську діяльність". Про це розповіли на порталі духовного центру "Заварниця".

Повідомляється, що 14 жовтня митрополит Тернопільсько-Зборівський Василь Семенюк, прибув з візитом до парафії села Заварниця з нагоди храмового свята. Під час цього візиту священику вручили орден "за волонтерську діяльність" від організації "Спілка бійців та волонтерів АТО "Сила України"".

Читайте Знай в Google News!

Перш за все священик провів урочисту Архієрейську Літургію, в якій брали участь жителі села і паломники. Під час богослужіння митрополиту допомагали декан Заварницький отець Володимир Топоровський, ректор духовного центру "Заварниця" отець Володимир Фірман, а також адміністратор малої базиліки Заварницької Богородиці отець Дмитро Квич.

отець Василь Семенюк відвідав духовний центр Заварниця, фото: Сайт духовного центру Заварниця

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Після завершення молитви отець Володимир Топоровський подякував митрополиту за візит та вручив орден "за волонтерську діяльність" від імені організації "Спілка бійців та волонтерів АТО "Сила України"".

Далі священики провели освячення води, після якого митрополит Василь виділив усім присутнім архієрейське благословення.

отець Василь Семенюк відвідав духовний центр Заварниця, фото: Сайт духовного центру Заварниця

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що церкви переконують, що молитва сильніша за вірус

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Тернополі освятили новий храм, парафіяни в захваті

Також, "Знай.uа" писав, що священик-качок вирішив балотуватися на вибори, але його жорстко покарали