Стало відомо про те, що в Тернополі зник дев'ятнадцятирічний хлопець. Ніхто не знає де він.

Таким чином, повідомляється, що кілька днів тому зник молодий хлопець з села Великі Березовиці, що неподалік від міста Тернопіль.

Хортик Денис вийшов з дому просто в магазин, але, так і не повернувся. Ніхто не знає де він.

Батьки та всі небайдужі зараз займаються його пошуками.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Якщо у вас є якась інформація про нього - телефонуйте за номером телефону 43-61-09, або ж просто на спеціальну лінію 102.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що на Львівщині розшукують безвісти зниклого чоловіка, який вийшов по гриби і не повернувся.

Про це повідомляє Інформаційний портал ЛМН.

Так, стало відомо, що з 4 жовтня в селі Воля-Задеревацька, Стрийського району шукають зниклого місцевого жителя Івана Кочкодана. Чоловік пішов у ліс за грибами і досі не повернувся. З ним пішли дві його собаки. Пси повернулися додому на наступний день, а ось господаря досі немає.

За інформацією місцевих жителів, чоловіка бачили наступного дня біля села Дідушичі, біля газової будки. Куди він далі пішов, і що могло статися-невідомо

Відзначається, що 67-річний чоловік не хворів, але іноді міг забувати де живе. Зниклий не користувався мобільним і не сказав, в якому саме напрямку йде.

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Львові патрульні встановили місцезнаходження 8-річної дівчинки, яка зникла у п'ятницю, 25 вересня.

Також Знай писав, що в Києві пропала школярка в рожевій сукні. Дівчинка-підліток вийшла з дому 26 вересня і зникла.

Нещодавно Знай передавав, що маленьку школярку, яка зникла у п'ятницю у Львові, продовжують шукати.