Стало відомо про те, що в Тернопільській області три жінки отруїлися грибами, якими самі і зібрали.

Таким чином, повідомляється, що в місцеву лікарню в ніч з 18 на 19 жовтня надійшло відразу три пацієнтки з однаковими симптомами. Як виявилося, вони отруїлися грибами.

у Тернопільській області три жінки отруїлися грибами, фото: соціальні мережі

Родом вони з села Констанція, що в Тернопільській області. Вони збирали гриби, і після цього вони разом повечеряли. Про це розповів директор Комунального закладу Михайло Джус.

Всім трьом стало погано одночасно, вночі. Близько другої години ночі вони звернулися до медиків, і в лікарні їм надали допомогу.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що на Львівщині троє малолітніх дітей отруїлися грибами.

Про це повідомляє ГУ ДСНС у Львівській області.

Так, стало відомо, що в понеділок, 28 вересня о 05:54 надійшло повідомлення, що в реанімаційне відділення Сколівської центральної районної лікарні з діагнозом – отруєння грибами госпіталізовано 3 дітей – 2014, 2015, 2010 р.н., жителів с. Верхня Рожанка Сколівського району. Наразі про обставини отруєння дітей грибами - не повідомляється.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що мешканка Херсона придбала в магазині мережі "Сита хата" твердий сир, на якому виявилася зовсім не "гурманська" цвіль.

Як повідомляв портал Знай.ІА, у Запоріжжі померла жінка. Причиною смерті стало отруєння хімікатом.

Також Знай.ІА писав, що на Буковині родина з двома дітьми потрапила до лікарні через отруєння грибами.