Кіборг з Тернопільщини взяв участь у міжнародній театральній виставі "H-Effect", присвяченій війні на сході України. Детальніше про це пише видання "Тернополяни".

Читайте Знай в Google News!

9 жовтня пройшла онлайн-прем'єра міжнародної вистави "H-Effect" - це постдокументальний проект про війну в Україні і як вона вплинула на життя людей з різними поглядами, досвідом, професією і сексуальною орієнтацією. Театральний проект викликав резонанс серед глядачів і театральних критиків.

Ярослав Гавянец / фото: Тернополяни

Ярослав Гавянець став один з учасників вистави. За професією він юрист, працює на даний момент муніципальним інспектором в Тернополі, учасник АТО, кіборг і кавалер ордена за мужність.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Для мене цей проект виявився не таким простим. ПІд час репетицій важко було говорити на болючі теми, контролюючи при цьому свої емоції. Але я прийшов з метою поділитися своєю історією та навчитися приймати й контролювати саме через сценічний майданчик, який є безпечною територією. В мене вийшло, я навчився використовувати свій досвід в потрібний момент. Думаю, театральний майданчик може стати дуже хорошою реабілітацію і для інших учасників бойових дій", - розповідає Ярослав.

Подання можна подивитися на Facebook до 23 жовтня. На перегляд вистави діють вікові обмеження 18+!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві пройшло прощання з ветераном війни на Донбасі.

Як повідомляв портал Знай.иа, Закарпатський гітарист проміняв музику на краватку.

Також Знай.иа писав, що у Києві на Майдані Незалежності попрощалися з ветераном АТО Миколою Микитенком.