У Тернопільській області автомобіль з дітьми в'їхав у паркан, поки водій відлучився у справах. Про подробиці події розповідає інформаційне агентство "Новини Тернополя на 20 хвилин" в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в місті Бучач, що в Чортківському районі Тернопільської області. За попередньою інформацією, водій легкового автомобіля залишив транспортний засіб на схилі, в той час як відлучився у справах. У машині його чекали троє дітей.

ДТП / фото : Новини Тернополя на 20 хвилин
ДТП / фото : Новини Тернополя на 20 хвилин

Поки водія не було на місці, автомобіль покотився зі схилу і врізався в залізну огорожу. Як повідомив очевидець події, в ДТП, на щастя, ніхто не постраждав. На місце була викликана бригада швидкої допомоги для огляду дітей.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

ДТП / фото : Новини Тернополя на 20 хвилин
ДТП / фото : Новини Тернополя на 20 хвилин

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під Тернополем медики врятували 2-річного хлопчика, який випив повну баночку йоду.

Як повідомляв портал Знай.иа, п'яний дизель Тернополя прострілив собі ногу з травматичного пістолета.

Також Знай.иа писав, що на Тернопільщині сталася дорожньо-транспортна пригода з категорії «і сміх і гріх». Водій автомобіля Toyota наїхав на корову і збив її власника.