Сало в Україні-національний продукт. Його подають до свят і навіть роблять основою для кулінарних шедеврів. Господині знають, що цей продукт багатий корисними речовинами і може стати стратегічним запасом на зиму. Приготувати сало можна по-різному. На цей раз мова піде про рулеті.

Інгредієнт

Сало зі шкірою-1 кг;

Часник-4-5 зубків;

Спеції-лавровий лист, чорний перець мелений, коріандр, листя петрушки.

Спосіб приготування

Подрібнені спеції і зелень знадобляться для своєрідної начинки, яка буде загорнута в сало. Їх необхідно заздалегідь подрібнити і змішати. Сало потрібно відокремити від шкірки. Чисте сало потрібно щедро посипати спеціями і посолити з обох сторін. Після цього його потрібно посипати дрібно порізаним часником.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Після цього сало скручується в рулет і зв'язується нитками. Отриманий рулон потрібно обернути шкіркою. Її також потрібно закріпити нитками і обернути фольгою. Рулет запікається в духовці при температурі в 170 градусів протягом півтори години. Далі салу потрібно дати стекти і охолонути, а потім прибрати в холодильник.

Нагадавши, Знай, що ця страва не залишить нікого байдужим і точно сподобається всім членам сім'ї. Пропонуємо приготувати за простим рецептом печериці в беконі в духовці. Наповніть будинок ароматами смачної їжі.

Також Знай писав, Як приготувати оригінальний салат "Мімоза" з не менш оригінальною формою.

Нещодавно Знай передавав, що багато хто з вас повинні пам'ятати про ту саму сирної запіканці, яка вражала своїм смаком, коли кожен з нас пробував її в дитячому садку разом з чашкою какао.