На Тернопільщині таксист переїхав безпритульного собаку. Це порушення потрапило на камери відеоспостереження. Волонтери та небайдужі жителі Тернополя зажадали, щоб поліція знайшла порушника.

Правоохоронці прийняли заяву від тернополян і розшукали горе-водія. Відео було знято 26 жовтня. На ньому видно, як водій переїхав тварину і поїхав. Першими на це порушення відреагували зоозахисники.

Завдяки відео правоохоронці змогли встановити особу та автомобіль таксиста. Чоловік пояснив, що не побачив тварину, тому наїхав на неї, а потім поїхав. Тварина, на щастя, залишилася живою. Його виходили у ветеринарній клініці, а всі витрати на лікування взяли на себе представники компанії таксі.

Нагадавши, Знай повідомляв, що на Прикарпатті мисливські пси задушили п'ять муфлонів на приватній фермі. Увечері 24 жовтня, на приватну ферму поблизу Івано-Франківська увірвалися Мисливські собаки невідомих власників, які задушили п'ять муфлонів. Сторож ферми бачив, як собаки розправляються з беззахисними муфлонами, проте не міг нічого зробити.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Також Знай писав, що у Верховній Раді зареєстрований законопроект, який передбачає оподаткування українців ще одним податком. І хоча він поки лежить без розгляду, вже встиг викликати в українців праведне обурення. Законопроект передбачає введення податку на вихованців, причому не тільки чотириногих, а й крилатих — під "роздачу" потрапили кішки, собаки і папуги.

Нещодавно Знай передавав, що в українських соцмережах відбулося гучне розслідування: зоозахисникам і активістам вдалося розшукати хлопця, який закатав в банку маленьке кошеня і поділився таким фото в соцмережах. Хоча тварина залишилася живою, чоловікові світить покарання за жорстоке поводження з тваринами