Мешканка Тернополя розповіла про те, як поїхала на заробітки до Італії і втратила сім'ю – чоловік знайшов коханку, а син жив за її рахунок. Віра вважала, що вона повинна заробити гроші на безбідне життя сина і мріяла потрапити додому на його весілля.

Вона звільнилася з роботи і повернулася в Україну перед торжеством. До цього жінка приїжджала додому на свята і привозила гроші і подарунки чоловікові і синові. Вона любила їх і вірила їм. Її улюблені чоловіки робили все, щоб вона могла відпочити під час нечастих візитів на батьківщину.

Вона працювала в Італії протягом декількох років, але її не покидало бажання повернутися додому. Однак необхідність забезпечити життя улюбленого Сина завжди переважувала, тому жінка залишалася за кордоном і шукала роботу.

Коли ж вона домоглася свого і у сина було все для комфортного життя з дружиною, Віра вирішила повернутися додому. Жінка повернулася додому і занурилася в передвесільні клопоти. Вона хотіла організувати все на найвищому рівні.

Однак в самий урочистий момент її мрії розсипалися в прах. Подруга Слава розкрила очі щасливої жінки на те, що вона не хотіла бачити. Слава розповіла про коханку її чоловіка, вказавши на жінку з двома дітьми. Також вона розповіла, що це діти чоловіка Віри. Слава розповіла, що чоловік Віри витрачає гроші, зароблені нею в Італії на нову сім'ю.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Віра поставила найважливіше для неї питання про те, чи знав її син про пригоди батька. Як виявилося, знав і приховував від матері. Мовчав, бо не хотів втрачати "золоту корову", яка приносить гроші. Він і його батько боялися, що Віра повернеться додому і їх щасливе життя закінчиться.

Після цього Віра усвідомила, що вона на цьому святі життя чужа, настільки що чоловік не посоромився привести коханку з дітьми на весілля свого сина. Після цього вона подякувала всім присутнім, привітала сина І сказала, що він тепер може і сам йти по життю, а її чоловік може спокійно ростити дочок з коханкою. Також віра прийняла рішення повернутися до Італії, де її чекала сім'я, в якій жінка працювала вже кілька років.

Нагадавши, Знай повідомляв, що українка зруйнувала сім'ю і пошкодувала про це протягом багатьох років.

Також Знай писав, що українка розповіла про заробітки в Італії і про розставання з дочкою.

Нещодавно Знай передавав, що українець побував на заробітках у Польщі і розповів, як жив у чужій країні.