Чоловік у 61 рік змінив свій стиль одягу. На цей крок його спонукало бажання отримати ті ж враження, що і жінки, які носять високі підбори та спідниці. Тому в гардеробі 61-річного Майк з'явилися саме ці предмети одягу.

Спочатку він приміряв такий одяг вдома, а потім прийшов в ній на роботу. Багато людей задають питання про його орієнтацію. На це Майк задає зустрічне питання про те, зацікавив би він оточуючих, якби прийшов в брюках або джинсах. Чоловік вважає, що у одягу немає гендеру.

Вперше жіночий образ Майк приміряв на себе ще в коледжі, став носити спідниці і туфлі на підборах тільки 4 роки тому. При цьому у нього є дружина і троє дітей. Вони підтримують його захоплення. Незважаючи на своє екстравагантне ставлення до одягу Майк працює менеджером робототехніки в Німеччині.

Коли він вперше одягнув спідницю на роботу, то дуже хвилювався, але потім зрозумів, що більшості людей все одно в чому він прийшов на роботу або вийшов на вулицю.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що Леся Нікітюк та її маршрутка побували в Харківській області. Маршрутка в'їхала в Харківську область, де леді Ле з Богдановичем і зустріли незвичайних чирлідерш. Всі учасниці команди дами у віці, але їх фізичній підготовці позаздрить молодь.

Також Знай повідомляв, що у Києві двадцятирічна дівчина студентка встановила рекорд на біговій доріжці. Студентка встановила Новий біговий рекорд на тренажері. Вона бігла 5 годин без перерви.

Нещодавно Знай передавав, що Анастасія Квітко виставила пікантний кадр, рекламуючи відомий в США сайт знайомств, амбассадором якого є не перший рік.