У Тернополі мати ховала свою недоношену дитину в шафі. Медики госпіталізували дитину, яка народилася 6 днів тому. Інцидент стався 27 жовтня в Тернополі на вулиці Тарнавського.

За цією адресою викликали швидку, медики виявили шестиденну дитину, яка народилася раніше терміну. Мама ховала дитину в шафі. Про цей інцидент розповів генеральний директор Центру екстреної медичної допомоги Михайло Джус.

У поліції розповіли, що жінка народила дитину 21 жовтня і сховала його в шафі. Під час вагітності жінка на ставала на облік у гінеколога і не проходила необхідних досліджень. Крім новонародженої дівчинки у цієї жінки вже є двоє синів.

Жінка пояснила свій вчинок тим, що хотіла зігріти новонароджену доньку. Годувала її сумішами зі шприца.

Поліцію і швидку викликав чоловік жінки, коли повернувся з відрядження і виявив дитину в шафі. Медики швидкої забрали дитину в пологовий будинок для подальшого виходжування. Маму госпіталізували в гінекологічне відділення однієї з лікарень Тернополя.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що чоловік залишився один з трьома дітьми після смерті дружини. Мама трьох дітей померла від інсульту в лікарні, але її чоловік відмовився залишити дітей і взяв всі клопоти на себе.

Також Знай повідомляв, що жінка, в сумці якої знайшли мертву дитину, розповіла жахливі подробиці про трагедіюі. жінці вже оголосили про підозру в умисному вбивстві своєї новонародженої дитини.

Нещодавно Знай передавав, що в лікарні в США дитина народилася з вагою всього 245 г і вважається найменшим з тих, що вижив після передчасних пологів.