У Рівному жителі однієї з п'ятиповерхівок вирішили позбутися дивана через вікно. Чоловіки викинули конструкцію з балкона третього поверху і травмували молоду дівчину, яка в цей час проходила повз цей будинок. Про це повідомляє ТСН.

Дерев'яна Важка конструкція зачепила перехожу за плече, жінка впала і пошкодила ногу. Очевидці того, що відбувається зняли все на відео і викликали медиків і поліцію на місце події.

При цьому сусіди винуватців травм жінки стали захищати їх. Самі ж чоловіки пояснили правоохоронцям, що вони не хотіли нести важку частину дивана по сходах і вирішили кинути її з балкона.

Сусіди заявили, що постраждала повинна була сама дивитися, куди йде і не ходити по чужих дворах. Також вони заявили, що її попереджали, що летить. Сусіди вважають подію дрібницею і не бачать в цьому нічого поганого. Юристи ж пропонують потерпілій звернутися до суду і стягнути з винуватців матеріальний і моральний збиток.

Жителі цього мікрорайону Рівного розповіли, що біля будинків потрібно ходити обережно, щоб не впало що-небудь. Люди кажуть, що мешканці будинків можуть сміття викинути з вікна, витрусити килимок, викинути недопалок.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що 25 жовтня, в Харкові з вікна Чорнобильської інфекціонки вистрибнув і загинув пацієнт. Чоловік був хворий коронавірусом.

Також Знай писав, що італієць позбавив життя українку. В Італії, в Ріміні, 69-річний місцевий житель, вночі з 25 на 26 жовтня вбив свою 61-річну дружину-українку.

Нещодавно Знай передавав, що в неділю, 25 жовтня, в Луцьку спостерігач виборчої дільниці № 071044 від політичної партії "Сила і честь" вистрибнув з вікна, коли почався підрахунок голосів.