26 жовтня українська громада була вражена звісткою про смерть землячки віри мудрої. Жінку вбив її італійський чоловік і дав шокуюче пояснення свого вчинку.

Віра мудра загинула від рук свого чоловіка-італійця. Чоловік завдав їй кілька сильних ударів молотком по голові, коли жінка спала. Джовані Логвардія здався поліції і зізнався у вбивстві. Про це пише "Українська газета в Італії".

Член Української громади Маріанна Сороневич розповіла виданню, що за попередніми даними Українка загинула від ударів по голові тупим предметом. Джованні Логвард зателефонував до поліції о 4 годині ранку 26 жовтня і зізнався у вбивстві своєї дружини.

Стало відомо, що вбивця Українки народився і виріс в Італії, йому 69 років. Він жив довгий час в містечку Ріміні. Раніше він працював сантехніком, а потім вийшов на пенсію. Чоловік розповів, що вбив молотком дружину, коли вона спала, а потім відправився в порт. Там він подзвонив в поліцію і зізнався у вбивстві. Він попросив заарештувати його і сказав, що вбив дружину.

Поліцейські приїхали за вказаною адресою і виявили літнього чоловіка в шоковому стані, який сказав їм, що не міг більше терпіти цього і вбив дружину. Поліція затримала Логвардію і поїхали в його квартиру. Там вони дійсно знайшли тіло Українки з розбитою головою.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Пізніше з'ясувалося, що чоловік вдарив дружину по голові близько 10 разів. Чоловік розповів, що він не витримав постійних вимог грошей. Українка змусила його вийти на роботу і забирала все зароблене, а потім відправляла все в Україну дітям. Молоток з кров'ю вбитої знайшли поруч з тілом.

Нагадавши, Знай писав, що в Німеччині загинув український заробітчанин.

Також Знай повідомляв, що у Польщі загинув український заробітчанин.

Нещодавно Знай передавав, що в Польщі загинув український заробітчанин.