У Тернополі поліцейські затримали одесита, який пограбував орендовану квартиру. Пропажу речей виявила господиня, яка прийшла забрати ключі. Як з'ясувалося, він орендував Житло подобово.

При підрахунку збитків виявилося, що він виніс майна на 45 тисяч гривень. Власниця житла написала заяву. Вона розповіла, що виявила пропажу речей і побутової техніки, коли прийшла забирати Ключі. Жінка не виявила ні квартиранта, ні майна.

Правоохоронці оперативно відреагували на заяву постраждалої і вже через кілька годин був затриманий 55-річний одесит, який раніше був судимий. Поліція веде подальше розслідування і перевіряє причетність гастролера до інших подібних злочинів.

Зловмисника затримано в порядку статті 208 КПК. Вирішується питання про оголошення йому підозри за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу та обрання запобіжного заходу.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Каліфорнії двоє смугастих розбійників увірвалися в замкнене відділення банку через повітроводи. І залишалися б непоміченими, якби не випадковий перехожий, який вирішив зняти готівку в банкоматі неподалік.

Також Знай писав, що на Львівщині під час пограбування будинку зловмисники жорстоко вбили господаря. У ніч на 16 жовтня в приватному будинку в Брюховичах вбито Мечислава Жеребецького.

Нещодавно Знай передавав, що на Київщині пограбували чоловіка, який йшов з магазину додому. Напад було скоєно особами 24 і 30 років, уродженцями Житомирської області.