На Тернопільщині коронавірус забрав життя ще одного священнослужителя. Молодий чоловік помер від ураження легень. У віці 44 років помер настоятель парафії Святих Апостолів Петра і Павла в Бережанах ігор Кожидло.

Про кончину священнослужителя повідомила Львівська архідієцезія РКЦ. Священнослужитель заразився коронавірусом і тривалий період часу боровся із захворюванням. Однак хвороба вразила майже всі легені чоловіка і він помер. Останній місяць життя отець Ігор перебував у реанімації Львівської лікарні швидкої допомоги під апаратом штучної вентиляції легень.

Варто відзначити, що коронавірус вражає все більше і більше людей. В Україні діє адаптивний карантин, а медики просять людей не відвідувати масові заходи, носити маски і мити руки.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Дніпропетровській області в місті Кам'янське від коронавірусу померла старший фельдшер Центральної підстанції Філіппова Наталія Гаврилівна. Наталія Гаврилівна присвятила цій роботі все своє життя. Вона врятувала життя сотень людей. Але коронавірусна інфекція COVID-19 не щадить нікого. Її серце зупинилося.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також Знай писав, що у квітні 2020 року Міністерство охорони здоров'я затвердило єдиний протокол лікування COVID-19. До жовтня даний список оновили через неефективність або небезпеку препаратів. Лікар-інфекціоніст Євген Щербина для " Українська правда. Життя " розібрався в препаратах, рекомендованих МОЗ.

Нещодавно Знай передавав, що реанімація інфекційного відділення Київської міської клінічної лікарні №9 переповнена. "Не вистачає кисню. На жаль, помирають і молоді", - каже лікар реанімації Наталія Гук.