У Тернополі з приходом осені змінюються ціни на продукти харчування. Цього разу журналісти Файного міста вирішили проаналізувати вартість м'яса на ринках і в магазинах обласного центру.

На одному з ринків міста з'ясувалося, що попит на м'ясо впав і зараз продавці намагаються заманити покупців низькими цінами. Так телятину можна придбати за 120-150 гривень за кілограм. Також Продавці скаржаться, що покупців дуже мало. Головною причиною називають відсутність грошей.

Продавці говорять і про те, що частіше м'ясом цікавляться люби старшого віку. Вони вважають однією з причин зниження попиту на м'ясо на ринку відкриття м'ясних магазинів. Однак погоджуються з тим, що до пандемії коронавірусу попит на їх продукцію був високим.

На ринку представлені і інші види м'яса. Зокрема, курятина. Філе можна придбати за 90 гривень, а гомілки за 60-70 гривень, четвертина курки обійдеться в 60 гривень за кілограм.

Свинина на тернопільському ринку також продається за розумними цінами - від 100 гривень за кілограм. Сало можна придбати від 25 гривень за кілограм. Попит на свинину також знизився, продавці скаржаться, що покупців не багато.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що на ринку "Озерка" За останній тиждень істотно підскочили ціни на часник. Товар є, і в достатній кількості, і буквально тиждень тому його продавали по 40 гривень за кілограм. Але різко ціна почала повзти вгору.

Також Знай писав, що в Запоріжжі в кінці жовтня продають полуницю і малину за захмарними цінами.

Нещодавно Знай передавав, що в супермаркетах Дніпра змінилася вартість основних продуктів харчування.