На Тернопільщині розшукують чоловіка, який зник у ніч з 30 на 31 Жовтня. Хавалко Володимир Іванович проживає в селі Теофіпілка Козівського району.

Він вийшов з дому ввечері 30 жовтня і більше не повернувся. Його розшукують родичі і поліція. Відомо, що чоловік народився в 1985 році. Правоохоронці просять повідомити будь-яку відому інформацію про зниклого на гарячу лінію 102.

Раньше Знай повідомляв, що на Тернопільщині зник чоловік, який пішов з дому 29 жовтня і більше не повернувся. В управлінні Нацполіції попросили допомогти знайти зниклого. 46-річний житель села Велика Горянка Анатолій Білецький вийшов з дому 29 жовтня і по теперішній час не повернувся. Зв'язок з ним обірвався і телефон відключений. Рідні звернулися до правоохоронців за допомогою.

Також Знай писав, що у Запоріжжі безвісти зник молодий хлопець. Ніхто не знає де він зараз. Він був одягнений в чорну курточку, чорні спортивні штани, а також чорні кросівки і сірий джемпер. Правоохоронці просять надати будь-яку наявну інформацію про зниклого молодого чоловіка.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Харківській області розшукують 20-річного молодого чоловіка, який зник 12 жовтня. Він вийшов з дому і назад не повернувся. КРАСНОКУТСЬКЕ відділення поліції розшукує 20-річного Дмитра Москвяка. Він проживає в селі Водяне. 12 жовтня молодий чоловік вийшов з дому і не повернувся. У день зникнення Дмитро був одягнений в спортивний костюм синього кольору і куртку темно-синього кольору.