На Тернопільщині народилася дівчинка з рідкісним генетичним захворюванням-синдромом Ноя-Лаксової. Її шкіра занадто суха і швидко відлущується, а на тілі з'являються ранки, тому дитині потрібен особливий догляд. На допомогу малятку з особливістю прийшли небайдужі люди і лікарі.

Про стан здоров'я дівчинки розповіли волонтери у соцмережі Facebook. Вже зібрано понад 30 тисяч гривень, куплені всі необхідні препарати та засоби по догляду за шкірою. Дитину купають двічі на день, чотири рази на день обробляють шкіру кремами і маслами, щоб вона не відшаровувалася і не з'являлися рани. Волонтери продовжують збирати кошти для маленької Саші. На даний момент для догляду за її унікальною шкірою необхідно 40 тисяч гривень на місяць.

Під опіку дитини взяв благодійний фонд. Волонтери та медики з Кременчука зв'язувалися з колегами з Ізраїлю та Києва, щоб виробити оптимальний курс для реабілітації та догляду за такою дитиною.

Медики розповіли, що лікування буде тривалим. Майбутній стан дитини залежить від її організму та імунної системи. Волонтери продовжують збирати засоби для догляду за маленькою Сашею.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що на Полтавщині народилася унікальна дитина, від якої відмовилися батьки. Нещодавно в одному з пологових будинків Кременчука на світ з'явилася дівчинка з дуже рідкісним захворюванням – синдромом Ноя-Лаксової – рідкісне генетичне захворювання шкіри.

Також Знай писав, що маленький українець страждає від важкого захворювання. Йому лікарі поставили страшний діагноз-монобластний лейкоз.

Нещодавно Знай передавав, що маленька Вікторія, яку для бездітних китайських подружжя народила Українська сурогатна мати з'явилася на світ з надзвичайно рідкісним генетичним захворюванням-синдром Блоха-Шульцбергера.