Революція Гідності і війна на Донбасі зруйнували не тільки стару політичну систему України, а й вплинули на долі багатьох українців, які вийшли захистити своє право на гідне життя на Майдан у Києві і пішли на Донбас, щоб захистити країну від окупації. Безпосереднім учасником подій останніх років став українець Олег.

Зараз чоловік сам ростить сина з особливими потребами, веде домашні справи і заробляє гроші. Свою розповіді Олег почав з Революції Гідності. До 2014 року він служив у підрозділі «Беркут» у Тернополі і його разом з іншими спецпризначенцями відрядили до Києва.

Після цього його дружині стали погрожувати, їй довелося ховатися. Після Майдану "Беркут «розформували, а Олег опинився на Донбасі в добровольчому підрозділі»Правий сектор". Чоловік зазначив, що стояв по тут бік барикад, але серцем був з протестувальниками. Війна наклала свій відбиток.

Після повернення з Донбасу він перевівся на іншу службу і залишився вдома. Олег розповів, що йому було важко адаптуватися до мирного життя. У цей період дружина поїхала до Києва нібито за візою і пропала. Пізніше чоловік дізнався, що вона втекла до Канади до родичів, а сина кинула на нього.

Також чоловік дізнався, що його колишня дружина заочно оформила розлучення, поки він був на Донбасі. У позові вона не вказала, що син з інвалідністю, а також не було прописано місце проживання дитини. Довелося всі ці деталі погоджувати через суд. Розлучення Олег називає "нікчемним". Досі його колишня дружина так і не наважилася приїхати до сина в гості, хоча обіцяла не раз.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що тернополянин і ветеран АТО, який пройшов через бої в Донецькому аеропорту, став актором.

Також Знай писав, що українські воїни з підрозділів Об'єднаних сил продовжують контролювати ситуацію в районі проведення операції.

Нещодавно Знай передавав, що ветеран АТО розповів, як і хто може закінчити війну проти України.