У Тернополі зафіксовані нові смерті медиків. Дві медсестри померли днями в обласному центрі. Про причини смерті в повідомленні адміністрації Тернопільської міської дитячої комунальної лікарні та колективу інфекційно-діагностичного відділення нічого не говориться.

Колеги двох медсестер Дікас надії Михайлівни і Швирида Ольги Василівни висловили співчуття рідним і близьким померлих медиків.

Нагадавши, Знай писав, що у Франківську прощаються з лікарем місцевої поліклініки. Що стало причиною смерті - не уточнюється.

"Колектив висловлює щирі співчуття рідним і близьким з приводу смерті ветерана праці, лікаря-терапевта Антоніни Ільчишин. Нехай земля буде пухом, а душа знайде вічний спокій!"- йдеться в повідомленні.

Також Знай писав, що двоє братиків загинули через отруєння чадним газом у Хмельницькому. Їм було 4 і 9 років. Про це повідомляють "Надзвичайні новини". Трагедія сталася в центрі міста в багатоквартирному житловому будинку. Там чадним газом отруїлося двоє маленьких хлопчиків. Батько сім'ї, повернувшись з роботи помітив без свідомості всю сім'ю. 4-річний хлопчик вже був мертвим. У лікарні помер його 9-річний брат. Матір вдалося врятувати.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Хмельницькому померла 4-річна дівчинка, яку госпіталізували з численними травмами в реанімацію. 4-річну дівчинку з села Ходаківці 2 тижні тому госпіталізували з численними травмами в реанімацію в Хмельницькому. Вона була в глибокій комі, з забоями внутрішніх органів і зламаною рукою.