У Тернополі жінка, яка опинилася в складних життєвих обставинах, отримає паспорт і можливість повернутися до нормального життя. Історія Людмили зворушила волонтерів, співробітників Тернопільського міського територіального центру соціального обслуговування населення та працівників міського відділу УДМС України в Тернопільській області.

Людмила прожила на вулиці 3 роки, а до цього вона проживала в Одеській області, після вона переїхала в Луганськ. Далі вона опинилася в місцях позбавлення волі. Після звільнення приїхала до Тернополя, але втрата паспорта не дала їй можливості почати нормальне життя.

Людмила написала заяву до підрозділу міграційної служби України на отримання паспорта громадянина України. У свою чергу співробітники міграційної служби взялися за пошук інформації про Людмилу і підтвердження того, що вона є громадянкою України. Після цього їй видадуть паспорт у вигляді ID-карти.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Дніпрі шахраї взяли 7 кредитів на місцевого жителя. Шахраї взяли 7 кредитів на жителя Дніпра без його відома. Загалом чоловік винен 25 тисяч гривень. Про це він дізнався, коли його рідним почали дзвонити представники кредитних організацій.

Також Знай писав, що в Дніпрі зник 38-річний Святослав Шевченко. Його бачили востаннє в травні 2019 року в мотелі «Транзит» на Донецькому шосе, 180. Рідні Святослава припускають, що він міг втратити пам'ять.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Україні для відкриття банківського рахунку більше не потрібно мати традиційний паспорт-книжечку або ID-карту: достатньо буде тільки смартфона з додатком " Дія " з відповідним змістом.