Тернопільська територіальна виборча комісія 30 жовтня оголосила про результати виборів у Тернопільській області. Мером Тернополя залишився Сергій Надал. Він отримав рекордно високий відсоток голосів виборців-74,59%.

За чинного мера віддали свої голоси 52876 тернополян з тих, хто взяв участь у голосуванні.

На другому місці опинився представник партії» Сила людей " Іван Сорокаліт. Він отримав 5,9% голосів виборців, тобто за нього проголосували 4171 осіб, які прийшли на дільниці 25 жовтня.

На третьому місці опинився представник Батьківщини колишній заступник міського голови Леонід Бицюра. За нього проголосували 4,9% або 3507 виборців.

Решта кандидатів на крісло мера набрали менше 5%. Кандидат від» Слуги народу " Віктор Гевко набрав лише 3,7% голосів виборців від усіх, хто прийшов на дільниці.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Івано-Франківську в кріслі мера залишився Руслан Марцінків. Чинний мер переграв навіть Сергія Надала і взяв 855 голосів виборців, які прийшли на місцеві вибори.

Також Знай передавав, що в Києві територіальна комісія опрацювала лише половину дільниць для голосування, але Кличко вже на цьому етапі взяв більшість голосів виборців і відірвався від своїх опонентів.

Нещодавно Знай писав, що у Львові пройде другий тур виборів, на якому зійдуть у битві за голоси виборців Андрій Садовий та його опонент Олег Синютка. Черговий етап виборів пройде 22 Листопада.