Українська телеведуча Соломія Вітвіцька часто радує шанувальників і глядачів яскравими і жіночними образами. Вона приміряє нові вбрання і комбінує стильні речі та аксесуари.

Українці звикли бачити телеведучу при повному параді, але цього разу Соломія Вітвіцька вирішили показати, як вона ходить вдома. Телеведуча виклала на своїй сторінці фото з власної ванної кімнати. На ньому вона відобразила сама себе перед дзеркалом.

Телеведуча стоїть в махровому халаті ніжного відтінку. Він відкриває її об'ємне декольте, а також підкреслює талію. Макіяж вона змити не встигла, тому образ вийшов ніжним і приємним.

Варто відзначити, що Соломія Вітвіцька не приховує свою зовнішність. Вона часто фотографується без макіяжу і без ретуші.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Варт нагадати, що це вже не перша фотографія телеведучої, на якій вона позує в халаті і без прикрас. Вітвіцька нещодавно побувала у Львові і показала, як відпочиває в номері. Телеведуча сфотографувалася на балконі, що виходить на одну з центральних вулиць Львова, в банному халаті.

Також телеведуча похвалилася м'яким пальто і осіннім образом. Темно-бардове пальто допомогло Вітвицькій створити м'який осінній образ. Вона сфотографувалася на тлі жовтого листя в яскравих сонячних променях. Під пальто у неї було червоне плаття з синім квітковим принтом.

Нещодавно Знай передавав, що Соломія Вітвіцька стала хрещеною мамою для маленької принцеси. Це вже 7 її хрещениця.