В умовах пандемії коронавірусу тернополянам запропонують обирати програму святкування Нового року у місті. Про це повідомили у міськраді Тернополя.

Крім того, у містян запитають, як вони хотіли б відсвяткувати Різдво Христове – чи варто організовувати масові заходи на Театральному майдані.

«Уже незабаром тернополяни відзначатимуть Новорічно-Різдвяні свята, і з цією метою ми запрошуємо жителів Тернопільської громади до опитування, щоб якомога краще організувати атмосферу на Театральному майдані», – зазначають у міській раді Тернополя.

Стати учасником опитування може кожен охочий – для цього треба заповнити форму за посиланням, опублікованим на сайті міськради.

Терміни проведення опитування - з 6 до 15 листопада. Після цієї дати всі відповіді містян проаналізують та почнуть складати відповідну програму святкувань. Яким буде план святкових заходів, оголосять на сайті міськради.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Бланк опитування містить лише одне питання: «Як має відбуватися святкування Новорічно-Різдвяних свят 2020/2021 у Тернополі (на Театральному майдані)?»

Нагадаємо, у Харкові вже затвердили план заходів до Нового року. Офіційне відкриття головної ялинки Харкова планують провести 19 грудня о 17:00. Окрім ялинки на площі планують встановити атракціони, біля яких чергуватимуть волонтери.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Бояться запізнитися? У центрі Харкова вже ставлять новорічну ялинку. У центрі Харкова вже з'явилася бетонна основа під новорічну ялинку. Центральну частину площі Свободи обгородили тимчасовим парканом, а на самому майданчику працюють робітники з автокраном.

Також «Знай.uа " писав, що Кернес підсуне харків'янам золоті кулі. У Кернеса посеред літа почали готуватися до Нового року