Українська співачка Камалія і її чоловік Мохаммад Захур побували в Німеччині, де обстежилися після перенесеного коронавірусу. 43-річна артистка опублікувала фото з аеропорту після повернення до Києва на своїй сторінці в Instagram.

Камалія похвалилася знімком з коханим чоловіком в салоні літака, а потім і на тлі лайнера. Пара була в масках, але виглядала бадьоро. На фото співачка відображена в шкіряній куртці і чорних брюках з високою посадкою. Зверху у неї пов'язаний стильний шарф.

Її чоловік Захур також вибрав чорний шкіряний плащ з хутряною опушкою на комірі, джинси і светр. Стало відомо, що цей знімок став першим після відвідування клініки в Німеччині.

На сторінці Камалії шанувальники зраділи її поверненню. В коментарях співачці побажали здоров'я.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"З поверненням на рідну землю", "я рада, що у вас все добре", " з поверненням додому!", "Камалія, я захоплююся вами, Ви велика молодець завжди на позитиві", " ви схожі на спецагентів! Звичайно, ми нудьгували. З поверненням! ", "Ви вселяєте надію, що все може скінчиться добре".

У Німеччині пару обстежили на сучасному обладнанні. Лікарі вивчали стан легенів співачки та її чоловіка. Як виявилося, хвороба не завдала шкоди органам дихання, тому пару відпустили додому.

Нагадавши, Знай писав, що співачка Камалія вирішила покинути Україну і відправитися в Німеччину. Вона розповіла про необхідність додаткових медичних обстежень.

Також Знай повідомляв, що співачка Камалія заразилася коронавірусом і розповіла, як протікає хвороба. артистка скаржилася шанувальникам на важкі симптоми.

Нещодавно Знай передавав, що відома українська телеведуча Марічка Падалко, яка працює в ТСН на телеканалі "1+1", і яка нещодавно перехворіла коронавірусом, вже повернулася до роботи.