Напередодні 9 листопада президент України Володимир Зеленський повідомив, що він захворів коронавірусом, але почувається добре і може працювати. Сьогодні 10 листопада його дружина Олена Зеленська підтвердила, що її чоловік отримав позитивний тест на COVID-19 і повідомила про його самопочуття.

Олена Зеленська розповіла про самопочуття чоловіка Фото: скріншот

Олена Зеленська розповіла, що президент почуває себе нормально, перебуває на самоізоляції і працює віддалено. Про це вона розповіла на "Міжнародному форумі культурної дипломатії" в онлайн-форматі у вівторок.

Відео, де перша леді говорить про здоров'я глави держави опублікував Телеграм-канал Pavlovsky News.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що прес-секретар Зеленського Юлія Мендель розповіла, як почувається президент. За словами прес-секретаря глави держави, у нього тримається невелика температура без будь-яких інших симптомів. Таку інформацію про надала іменитим зарубіжним виданням.

Також Знай писав, що Володимир Зеленський повідомив на своїй офіційній сторінці в Facebook, що він заразився коронавірусом. Також глава держави заявив, що у нього невисока температура. Зеленський зазначив, що він продовжить працювати, але вже в самоізоляції.

Нещодавно Знай передавав, що слідом за президентом України Володимиром Зеленським, стало відомо, що також глава Міністерства фінансів Сергій Марченко і глава офісу президента Андрій Єрмак захворіли коронавірусом.