Українка і громадянин Італії зв'язали себе узами шлюбу в РАЦСі Виноградівського району Тернопільщини. Як виявилося, під вінець пішли 71-річний італієць і його прекрасна і мила Українка. У обох це не перший шлюб.

У РАГСі повідомили, що наречений налаштований серйозно і оптимістично. Його обраниця-мила і весела Українка. Їх одруження ознаменувалося вибухом позитивних емоцій і яскравих фарб.

Співробітники РАГС привітали молодят з одруженням, побажали їм довгих років щасливого спільного життя. Оксана та її коханий Граціано Анжело показали навіть молоді, як потрібно радіти коханню та насолоджуватися життям.

Нагадавши, Знай повідомляв, що житель Тернопільщини, 39-річний Михайло Зеленюк з села Надричяя Теребовлянського району поїхав до Італії на заробітки зник. Його рідні розшукували кілька тижнів. Пізніше чоловік знайшовся і розповів, як потрапив у неприємності, відчув безгрошів'я і спав у лісі.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Також Знай писав, що українки не перестали мріяти вийти заміж за іноземця, але чи так все гладко, як малюють режисери фільмів про велике кохання. Крім того, іноземні женихи виявляють інтерес до українок і їдуть шукати щастя сюди. Однак такі шлюби часто розпадаються. за статистикою 30% таких сімей розпадаються вже через 5 років спільного життя.

Нещодавно Знай передавав, що українка розповіла свою історію, в якій вона власними руками зруйнувала сім'ю. Чоловік ще в молодості пішов до іншої через постійне невдоволення дружини, а вона одна ростила дітей, які в старості поставилися до матері так само, як вона до батька.