У Тернополі після місцевих виборів Сергій Надал втримався в кріслі градоначальника і з великим відривом обійшов своїх конкурентів по гонці. Крім того, представники ВО «Свобода» стали переможцями місцевих виборів 2020 року в Івано-Франківську та в Хмельницькому.

Сергій Надал взяв 74,6% голосів виборців. Чим він так залучив виборців розбиралися журналісти 24 каналу.

Сергій Надал народився в Тернополі 1 січня 1975 року. Навчався і починав трудову кар'єру в рідному місті. Надал закінчив Тернопільський комерційний інститут і влаштувався на місцевий бавовняний завод. У 1994 році будучи студентом нинішній мер Тернополя почав працювати в міській податковій. Він почав з посади простого інспектора і з часом зайняв посаду начальника відділу. У 2007 році він став першим заступником головного податківця Тернополя і отримав звання радника податкової служби першого рангу.

Сергій Надал пишається, що він народився в один день зі Степаном Бандерою. Він вважає його символом нації і частиною особистої історії. Паралельно з роботою в податковій службі Надал замислюється про політику і вступає до лав ВО «Свобода». Швидко він стає одним із знакових його членів на Тернопільщині.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Вперше Надал став мером Тернополя у 2010 році. Перед цим він був депутатом облради з 2009 року. Перша передвиборча кампанія була побудована на патріотичних гаслах і настроях виборців. Тоді Надал переміг на виборах мера Тернополя і прирівняв свою перемогу з початком боротьби з часом правління Януковича.

При цьому Надал піддається критиці опонентів. Його звинувачують у тому, що він перебуває у ВО «Свобода», але не за покликом душі, а через власні фінансові інтереси. Довгі роки чинний мер Тернополя намагався спростувати ці звинувачення.

Незважаючи ні на що Сергій Надал вже втретє бере максимальну кількість голосів тернополян. У 2015 році за нього проголосували 48 911 виборців, а в цьому 2020 році 52 876 виборців.

Перед виборами нинішнього року були задіяні і кулуарні домовленості. Надал йшов на вибори від ВО "Свобода«, але також його підтримувала і партія" порядок, відповідальність. Справедливість». Вона вважається персональною партією мера. У фінансовому забезпеченні партії бере участь і колишній Регіон Чайковський. Вони перед виборами заявили про співпрацю. В результаті партія» За майбутнє", від якої йшов Іван Чайковський не виставила свого кандидата в мери.

Сергій Надал відзначився і заявив про себе на всю Україну завдяки боротьбі з карантинними обмеженнями. При цьому він сам перехворів коронавірусом і продовжує відстоювати права городян на навчання і роботу під час пандемії. Зараз Надал судиться з урядом через внесення міста в Червону карантинну зону.

Нагадавши, Знай писав, що Сегей Надал взяв рекордну кількість голосів виборців на місцевих виборах 2020.

Також Знай повідомляв, що під час місцевих виборів стало відомо, що Надал лідирує.

Нещодавно Знай передавав, що перед виборами Надал пообіцяв завершити ремонт "водної арени" у Тернополі.