Відома українська співачка Alyosha і дружина лідера групи Антитіла Тараса Тополі 15 серпня народила третього малюка. Артистка не приховувала вагітність, а потім і поділилася фото після виписки з пологового будинку.

Після цього вона хвалилася знімками сімейних прогулянок і розповідала про малюків передплатникам і шанувальникам. Зараз співачка показала пухку ніжку новонародженої дівчинки. Дівчинка ніжкою вперлася мамі в ніс, а сама Alyosha закрила очі від задоволення і посміхнулася.

Під знімком вона написала, що це щастя няньчити дочку, яка росте не по дня, а по годинах.

"Ну як зез це плекласно...! Плосто сясьтя)))
- Мам, у тебе ніс тлохи завеликий, отак тлеба...ось, отак добле, класиво:)", - написала співачка на своїй сторінці в Instagram.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Шанувальники прийшли в захват від такого знімка. У коментарях тисячі сердечок і захоплених слів про милоту знімка.

Нагадавши, Знай повідомляв, що українські зірки шоу-бізнесу розповіли, як народжували дітей під час карантину. Своїми історіями поділилися Ілона Гвоздьова і Світлана Тарабарова, розповіла Катерина Осадча. Альоша розповіла, що очікувала появи на світ малятка на два тижні пізніше.

Також Знай писав, що дружина Тараса Тополі Альоша розповіла про свої потаємні бажання. Як виявилося, вона поділилася бажанням втекти від усього світу і побути наодинці з собою.

Нещодавно Знай передавав, що артистка Alyosha розповіла, як повела під вінець Тараса Тополю, як прийняла рішення про народження дитини і домоглася втілення своїх бажань.