Вбивство молодої дівчини тату-майстра з Тернополя сколихнуло всю Україну. Злочин було скоєно з особливою жорстокістю, тому поліція взялася за пошуки винного.

Незабаром з'явився підозрюваний у вбивстві тернополянки Тетяни Підвашецької. Ним виявився Андрій Горбатюк, який 6 квітня зайшов у гості до загиблої, яка проживала на вулиці Курбаса, 9. Після цього Тетяну виявили мертвою з безліччю пошкоджень на тілі.

Під час розглядів і розслідування стало відомо, що горбатюк прийшов завершити татуювання, а коли загибла його почала повчати «як потрібно жити», він розлютився і схопив ніж. Суперечка переріс у вбивство з особливою жорстокістю. Судмедексперт виявив на тілі Тетяни Підвашецької понад 50 колото-різаних ран. Вона померла від втрати крові. Горбатюка затримали у Львові, коли він намагався сховатися.

Сьогодні 11 листопада суд визнав винним Горбатюка у скоєнні вбивства тату-майстра Підвашецької. Тернопільський міськрайонний суд виніс вирок-довічне ув'язнення, на користь матері загиблої та її чоловіка з винного стягнули 500 тисяч гривень.

Горбатюка визнали винним у скоєнні умисного вбивства з особливою жорстокістю. Вбивцю триматимуть під вартою до набрання чинності рішенням суду.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що на Хмельниччині попрощалися з 4-річною Вікою, яку вбила власна мати.

Також Знай писав, що на Вінничині мати забила до смерті 5-річного сина за обірвані фіранки.

Нещодавно Знай передавав, що 7 листопада в Кривому Розі чоловік влаштував різанину, забравши життя двох людей і поранивши ще вісім осіб.