У Тернополі сьогодні 12 листопада вручили сертифікати на квартири сім'ям загиблих учасників російсько-української війни. Депутати Тернопільської обласної ради та голова Тернопільської облради Віктор Овчарук передали 15 документів на нерухомість.

Рідні загиблих захисників України подякували за нерухомість і розповіли, що їхні діти та онуки залишилися сиротами після загибелі батьків на Донбасі. Про це повідомляє Суспільне.

Мама загиблого в аеропорту Донецька В'ячеслава Мельника Ірина розповіла, що її син загинув у січні 2015 року, коли була зруйнована вежа аеропорту. У її сина залишилися двоє дітей.

Сьогодні рідні загиблих героїв отримали сертифікати, а квартири вони зможуть оформити у власність тільки через два роки.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що на Прикарпатті дружина загиблого військового досі не може добитися правди про подробиці його загибелі. Сім'ї не повідомляють всіх обставин. Військові називають смерть колеги самогубством, але його дружина не вірить в це. Володимир Дзундза загинув 23 травня 2016 року в селі Широкий біля Станиці Луганської.

Також Знай писав, що в Дніпрі від ускладнень коронавірусу помер ветеран АТО. З початком пандемії колишній військовий став волонтером і почав допомагати лікарям лікувати пацієнтів, постачав обладнання та надавав іншу посильну допомогу. Однак потім хвороба скосила і його самого. лікарі не змогли повернути йому здоров'я.

Нещодавно Знай передавав, що на Донбасі окупанти продовжують порушувати перемир'я і в результаті українські захисники отримують поранення. Режим тиші путінські найманці використовували для зміцнення своїх позицій.