Відома українська телеведуча Соломія Вітвіцька розповіла, як подружилася з боксом і захопилася новим для неї видом спорту. Вона також зазначила, що заняття додають їй впевненості в собі.

Соломія Вітвіцька поділилася з шанувальниками новими знімками зі спортзалу, де вона займається боксом. Вона позує в боксерських рукавичках. Телеведуча розповіла в черговому пості, що давно думала про те, щоб повернутися до занять спортом і навіть оволодіти бойовими мистецтвами.

Соломія Вітвіцька зайнялася боксом Фото: instagram.com/solomiyavitvitska

Вітвіцька розповіла, що зараз вона освоює бойове мистецтво бокс і функціональні тренування для розвитку витривалості і корекції фігури. За три тижні тренувань з персональним тренером телеведуча оволоділа різними видами ударів і здатністю ухилятися від ударів.

Крім того, телеведуча поділилася з шанувальниками, як почалося її знайомство з боксом. Спочатку вона тільки коментувала пости свого колишнього колеги Олексія Душки. Його тренер написав Соломії і запропонував тренуватися.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що українська телеведуча Соломія Вітвіцька сфотографувалася у ванній кімнаті в махровому халаті. Вона розповіла, що готується до сну і збирається знімати макіяж. При цьому телеведуча не посоромилася викласти фото без ретуші і без прикрас.

Також Знай повідомляв, що українська телеведуча Соломія Вітвіцька показала шанувальникам новий образ. Вона сфотографувалася на тлі золотистого листя дерев в бардовому пальто і яскравому платті з квітковим принтом.

Нещодавно Знай передавав, що українська ведуча Соломія Вітвіцька назвала місце в Україні, яке вразило її найбільше під час подорожей у карантинний період.