46-річна тернополянка після рясних пиятик спиртними напоями викликала поліцейських і «замінувати» автомобіль. Жінка повідомила, що на вулиці Героїв крут у дворі житлового будинку стоїть автомобіль, а в ньому вибухівка.

Повідомлення про мінування автомобіля поліцейські отримали близько опівночі 11 листопада. Жінка не представилася, але сказала, що у дворі житлового будинку стоїть замінований автомобіль марки «Мерседес». Жінка, яка дзвонила, явно була в стані алкогольного сп'яніння і спихнула всю провину на Діда Мороза.

Правоохоронці відреагували на цей виклик і в одному з дворів за вказаною адресою дійсно виявили таку машину. Після з'ясування подробиць виявилося, що машина належить цивільному чоловікові «жартівниці». Після цього поліцейські встановили особу телефонувала і навідалися до неї додому. Жінка була п'яна і не змогла пояснити, навіщо пожартувала.

Правоохоронці склали на неї адміністративний протокол за появу в громадському місці в стані сп'яніння, а також наклали штраф за помилковий виклик поліції.

Нагадавши, Знай писав, що повідомлення про мінування можуть бути і не помилковими. У Львові прогримів вибух, в якому постраждали люди. За первісною інформацією постраждав 23-річний молодий чоловік.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також Знай повідомляв, що в Івано-Франківську затримали псевдопідривника. Городянин від образи подзвонив в поліцію і повідомив, що Нічний клуб замінований. правоохоронці також відреагували на виклик, але вибухівки не знайшли.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві поліція відпрацьовувала відразу кілька повідомлень про підозрілі предмети на вулицях і про наявність вибухівки на станціях метро.