У Тернополі затримали водія маршрутного таксі, який сів за кермо будучи в стані алкогольного сп'яніння. Інцидент стався 12 листопада.

Близько полудня на проспекті Степана Бандери поліцейські затримали водія маршрутки. Правоохоронці зупинили автобус через те, що в його салоні було занадто багато пасажирів. Як з'ясувалося, він перевозив 33 пасажири замість належних 23 осіб відповідно до кількості сидячих місць. Про це йдеться в повідомленні патрульної поліції в Тернопільській області в Facebook.

Під час бесіди з водієм поліцейські запідозрили у нього ознаки алкогольного сп'яніння. У чоловіка тремтіли пальці рук, а поведінка не відповідала ситуації. На пропозицію поліцейських пройти перевірку на наявність алкоголю в крові, водій відповів категоричною відмовою.

В результаті поліцейські склали на водія маршрутки протокол за водіння в нетверезому вигляді, а також протокол за порушення карантинних правил перевезення пасажирів. За порушення карантинних правил сума штрафу становить 17 000 – 34 000 гривень, а за водіння в нетверезому вигляді-10 200 грн. Також водій може позбутися водійських прав.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що у Львові загорівся новенький тролейбус. Пасажирам довелося вискакувати із задимленого салону. Очевидці розповіли, що завдяки реакції водія всі пасажири залишилися живі і здорові.

Також Знай повідомляв, що у Дніпрі водій маршрутки влаштував перегони на міській вулиці. Водій навіть не зупинився, щоб висадити пасажирів.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі молодій людині на протезах не поступилися місцем у маршрутці.