У Тернополі поліція прикрила роботу борделя. Сутенерша і її 4 підопічних надавали інтимні послуги протягом декількох місяців. Представники відділу по боротьбі зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми отримали інформацію про бордель ще на початку лютого поточного року.

В ході розслідування поліцейські з'ясували, що наданням інтимних послуг займалася мешканка Дніпра. Вона вже понесла покарання за організацію подібного закладу в Запоріжжі. Їй дали умовне покарання. Зараз же вона повернулася до вже знайомого бізнесу.

Цього разу жінка організувала бордель на знімних квартирах. Її підопічні знімали житло і надавали там послуги. Четверо молодих дівчат з Житомирської та Запорізької області. Вони за день могли обслужити до 10 чоловіків. Година послуг коштувала 1200 грн. половину цієї суми вони віддавали організаторці, а решту залишали собі для оплати оренди квартир і на інші потреби.

Поліція прикрила бордель Фото: Нацполиция

Для того, щоб не попастися правоохоронцям сутенерша змінювала адреси орендованих квартир. Правоохоронці вже виявили сім адрес, за якими жила дана бізнесвумен. Вона ж шукала клієнтів в мережі, розмістивши оголошення про надання інтимних послуг.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Правоохоронці провели обшуки за двома адресами і виявили записи, гроші, сім-карти та інші докази надання інтимних послуг.

Нагадавши, Знай писав, що у Львові накрили бордель, який відкрив 29-річний житель міста. Послуги інтимного характеру виявлялися цілодобово.

Також Знай повідомляв, що іноземець і його дружина українка вербували жінок з нашої країни в рабство під виглядом заробітків.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві затримали поліцейського, який кришував жриць кохання.