У Тернополі прощаються з колишнім народним депутатом Володимиром Колінцем, якого називають "батьком української незалежності".

Читайте Знай в Google News!

Про скорботну новину повідомив мер Тернополя Сергій Надал на своїй сторінці у Facebook Facebook.

Володимир Колінець був депутатом Верховної Ради першого скликання в 1990 році. Пізніше він був обраний депутатом Тернопільської міської ради та Тернопільської обласної ради 2-го скликання. Як розповів мер Сергій Надал, його можна було назвати "батьком Нашої Незалежності".

Володимир Колінець / фото: Facebook
Володимир Колінець / фото: Facebook

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"І це не прості слова, а справжня правда! Коли мені кажуть, що за Українську Незалежність проголосувала комуністична більшість у тодішній Верховній Раді, кажу у відповідь — це брехня. Їх змусили голосувати Володимир Колінець і його побратими. Саме вони батьки нашої Незалежності!"- заявив Надал.

Міський голова зазначив, що робитиме все, щоб продовжити справу колінця і зберегти Незалежну Україну. Надал висловив співчуття рідним і близьким померлого.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Тернопільщині помер викладач Підгаєцького ПРОФЕСІЙНОГО аграрного ЛІЦЕЮ.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Італії зникла молода Українка, яка працювала в цій країні кілька років. Вікторію Вовкотруб досі не може знайти італійська поліція. Підозрюють, що її співмешканець вбив Українку і сховав тіло.

Також Знай.иа писав, що на Тернопільщині школярів залучили до наведення ладу на могилі воїнів УПА.