У Рівненській області живе майстер на всі руки Володимир Лазарєв. Чоловік нещодавно створив свій власний всюдихід і тепер катається вулицями рідного села.

У селі Бородниця живе Володимир Лазарєв, який розробив і власноруч зібрав невеликий всюдихід на гусеницях, який нагадує мініатюрний танк. Про це пише газета»Полісся".

Щоб створити такий автомобіль чоловікові знадобився рік. Фінансами та натхненням йому допомогли рідні та близькі.

Нагадавши, Знай писав, що у Тернополі молоді матусі вирішили змінити ситуацію на дорогах міста. Вони вийшли з колясками і дітьми на прогулянку і зафіксували всі недоліки влади. Жінки показали вибоїни, ями, зруйнований асфальт, вузькі Тротуари, "сліпі" повороти і багато іншого. А також їм вдалося згуртувати однодумців у соцмережі за допомогою спільноти, в якій вони викладають свої відео та фото, щоб змусити міську владу відремонтувати дороги.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також Знай, що машину можна зібрати не тільки своїми руками, але і купити. У Києві помітили рідкісний спортивний автомобіль McLaren 570S. На дорогах Києва був помічений рідкісний спорткар марки McLaren 570S. Вартість такого автомобіля досягає приблизно 5 мільйонів гривень. Що примітно, номери у елітної машини харківські. Суперкар в Україні перестав бути рідкістю, залишається лише загадкою, як автовласники пересуваються на них по українських дорогах.

Нещодавно Знай передавав, що назву авто Ferrari сылшал кожен, але мало хто знає історію бренду і деякі факти з життя Енцо Феррарі. Свою першу гонку Енцо побачив в 10 років, а в 13 він вже вмів водити. Під час Першої світової війни він був звільнений в запас по інвалідності. Його батько і брат загинули на війні. Захоплення гонками стало причиною для створення найвідоміших у світі спорткарів.