Трирічний Ростик бореться з величезною пухлиною, яка довгий час не давала про себе знати, а коли з'явилися симптоми, медики схопилися за голову.

Новоутворення виросло в животі малюка до таких розмірів, що проросло в кістковий мозок. Зараз дитина проходить обстеження і лікування. Медики поставили йому діагноз " рак симпатичної нервової системи (Нейробластома заочеревинного простору з метастазами в кістковий мозок)». Малюкові потрібно терміново пройти лікування в Sant Joan de Déu Barcelona Children's Hospital в Іспанії. Там йому проведуть таку необхідну імунотерапію.

Ростаслав Рудницький до недавніх пір не скаржився на здоров'я і в свої три роки радував позитивом батьків, але за одну ніч життя сім'ї перекинулася. Малюк скаржився на біль і не можу заснути. Лікарі виявили пухлину. Мама Ростика розповіла, що він не любить рак тільки тому що його мама плаче через нього.

Сім'я пройшла обстеження в Київському інституті раку і діагноз дитини підтвердився. Зараз Ростику потрібно зібрати 535 600,00 гривень. На сьогодні зібрано лише 41 962, 25 грн.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що гінеколог розповіла, як правильно вступити в інтимні стосунки з новим партнером. Лікар зазначила, що в українському суспільстві досі існують табу на обговорення статевого здоров'я. Партнери не просять довести відсутність хвороб довідкою від лікаря і рідко відвідують гінеколога і уролога.

Також Знай писав, що хвора на рак укрінка перемогла хворобу. Їй пересадили кістковий мозок.

Нещодавно Знай передавав, що у фонді "Таблеточки" оголосили " тиждень переможців". Адже діти перемагають рак тільки завдяки дорослим, які прагнуть до їх одужання і допомагають фінансово.