У Кропивницькому померла 11-місячна дитина, яку лікували від різних хвороб, але не від коронавірусу. Маленьку дівчинку доставили в обласну лікарню після кількох спроб вилікувати від різних хвороб.

У лікарні дитині поставили діагноз коронавірус, але перед цим її лікували від отруєння і бронхіту. Батьки дитини звинувачують лікарів в недбалості і нездатності поставити правильний діагноз. Лікарі ж звинувачують батьків у недотриманні лікарняного режиму.

11-місячна Ілона захворіла ще 18 жовтня. За словами мами померлої дівчинки Наталії Івашиної, їх госпіталізували в Новоукраїнську лікарню. Там їх оглянув лікар і поставив діагноз бронхіт. Під час лікування у дитини через ін'єкції розпухла рука.

"Я побачила, що у дочки синяк і рука опухла. Вони неправильно кололи і не потрапили до Відня. Я влаштувала їм скандал, і мене виписали додому", — розповідає Наталя.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Вдома стан дитини не покращився, тому через кілька днів мама з дочкою опинилися в цій же лікарні. Наталя розповіла, що медики не змогли пояснити, що відбувається з дитиною. У дівчинки піднялася висока температура і їй стало гірше. Лікарі сказали, що це отруєння і відправили до Кропивницького. Вже в обласній лікарні з'ясувалося, що у малятка коронавірус. Мама дівчинки не знає, де дитина могла заразитися, так як у батьків негативні тести на цю інфекцію.

Бабуся Ілони підтвердила інформацію і сказала, що в Новоукраїнській лікарні дитину лікували від отруєння і ПЛР-тест не робили. Коли дитину перевели у відділення, де лікують хворих коронавірусом, то у неї додався енцефаліт до коронавірусу.

"Коли ми приїхали в обласну лікарню, то лікар нам відразу сказав, що вони вже нічого зробити не можуть! У Новоукраїнці в дитячому відділенні просто вбили нашу дівчинку", - запевняє бабуся.

5 листопада Ілона померла, а в довідці про смерть написали, що дитина померла від коронавірусу. Батькам не дали попрощатися з дитиною, тіло дівчинки упакували в пакет і закрили в труні. На кладовищі везли на машині лікарні. У рідному селі людей заздалегідь налякали хворобою дитини і вимагали не ходити на похорон.

У Новоукраїнській лікарні заявили, що робили дитині ІФА-тест і він не показав наявність коронавірусу. Лікарі звинуватили матір в порушенні режиму і заявили, що вона нібито з дитиною ходила на ринок.

Нагадавши, Знай писав, що американець продемонстрував, як пропадає запах і смак під час коронавіруса.

Також Знай повідомляв, що розробники вакцини розповіли, коли вдасться перемогти інфекцію.

Нещодавно Знай передавав, що вчені виявили ще один симптом коронавірусу.