На Тернопільщині реставратор повертає до життя старовинні автомобілі. Михайло Тимків працює з автомобілями з 15 років, займається пасажирськими перевезеннями, а у вільний час відроджує до життя раритетні авто.

Він вже встиг відновити кілька машин родом з 30-40 років 20 століття, пише Ровесник News. Також Михайло Тимків є активним учасником Клубу ретроавтомобілів»Станіславівський". На даний момент в його активі два відновлених автомобіля-ГАЗ 67 1944 року та ГАЗ АА 1942 року. У кожної машини власна історія Відродження від купи металу до ідеального стану.

Перший автомобіль був ГАЗ АА. Він здобув перше місце за кращу реставрацію на фестивалі OldCar-2020 у Києві. Якість роботи вразила любителів і професіоналів у цій справі. Весь секрет полягає в тому, що в автомобілі немає жодної сучасної деталі. Всі вони були зроблені в 1940-і роки. Щоб отримати це 1 місце житель Тернопільщини працював над відновленням машини 7 років.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Далі він відродив до життя ГАЗ-67, який став одним з перших армійських позашляховиків часів Другої світової війни. Її випускали в період з 1943 по 1953 роки на Горьківському автозаводі. Радянський ГАЗ - 67 нагадує американський «Вілліс», але з деякими конструктивними змінами.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в мережі з'явилися фото унікальної машини Заз, яка стоїть, як нова іномарка.

Також Знай писав, що в Києві раритетні швидкі стали частиною приватної колекції.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові в одному гаражному кооперативі просто під відкритим небом роками стоять колись легендарні радянські автомобілі.