Анатолій та Ірина Шміліховські взяли участь у проекті» рідні " і розповіли, як прийшли до усиновлення дітей. Подружжя розповіло, що багато українців соромляться усиновити дитину, бояться засудження суспільства і навіть поганої спадковості.

Зараз у подружжя двоє дітей-Злата і Лука. Дівчинка дуже енергійна, а хлопчик спокійний і врівноважений. Вони миряться, б'ються і дружать, як і інші брати і сестри. Однак 5 років тому подружжя не могли і подумати, що візьмуть дітей з притулку, пише Захід.Ні.

Анатолій розповів, що його шлях до усиновлення почався несподівано. Пара 10 років не могла завести дітей. Лікарі їм поставили діагноз безпліддя, а Анатолій не міг змиритися з думкою, що він не може мати дітей.

Шміліховські розповіли, що їм було добре разом, вони не відчували себе самотніми. Однак обоє з подружжя мріяли про велику сім'ю. Ірина навіть хотіла усиновити дитину. АНАТОЛІЙ не міг уявити, як можна полюбити чужу дитину. Також він сумнівався з приводу генів прийомної дитини.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Зараз чоловік може годинами говорити про дітей, розповідати про Злату і Луку про їхні уподобання і прихильності до мами або тата. Однак перед цим він пройшов великий шлях. Анатолій навчався в Бразилії і проходив там духовні практики. Від свого наставника він почув фразу про те, що прийомні діти народжуються через серце мами і тата. Пастор, з яким розмовляв Анатолій, має 4 дітей, 3 з них усиновлені. Одна з його дочок отримала в школі завдання намалювати вагітну маму. Вона намалювала маму з великим серцем і себе в ньому. Під малюнком вона написала, що її мама народила її в сердечку. Після цього Анатолій зрозумів, що полюбити дітей з притулку – це і є своєрідна вагітність через серце.

Через якийсь час пара удочерила Злату. Після цього Ірина дізналася, що вагітна Лукою. У цей день вони понесли Злату в храм на молитву.

Ірина в свою чергу розповіла, що усиновлення Злати стало для них випробуванням від суспільства. Люди реагують питаннями і подивом, а чи не страшно усиновити, чи не бояться прийомні батьки. Також це бюрократія, через яку багато хто боїться почати процес усиновлення.

Нагадавши, Знай писав, що хлопчика з Краматорська усиновили американці і подарували йому щасливе життя.

Також Знай повідомляв, що кіт "усиновив" малюка в пологовому будинку і не віддав, поки не знайшлися прийомні батьки.

Нещодавно Знай передавав, що 16-річну українку з ДЦП удочерили громадяни США.