У центрі Тернополя вирішили знести стару будівлю колишньої швейної фабрики. На місці старого занедбаного будівля може з'явитися нове.

Роботи з демонтажу покинутої фабрики з пошиття одягу почалися днями. Будівлю обнесли парканом, підігнали кран і спеціальну техніку. Роботи ведуться по вулиці Юліана Опільського. Протягом останніх днів тут працює кран, руйнує конструкції старої споруди.

За первісною інформацією на місці старої фабрики з'явиться новий житловий комплекс. Ділянка, де до цього була будівля фабрики, довго пустував і заростав деревами.

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Львові мешканці будинку на одній з вулиць міста без дозволів вирішили добудувати кімнату просто у дворі. При цьому власники житла не запитали згоди сусідів і звели цілий будиночок у дворі двоповерхової старовинної будівлі.

На вулиці Завадська, 16 місцеві жителі почали добудовувати кімнату у дворі будинку. При цьому вони не мають відповідного дозволу на проведення робіт.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Знай писав, що мерію Тернополя викрили у змові з правоохоронцями. Метою змови стало виділення ділянки в одному з парків міста для подальшої забудови. Планувалося виділити 2,4 гектара землі рекреаційного призначення. Про це стало відомо з матеріалів кримінального провадження за ч.3 ст. 365 КК.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві на Виноградарі з'явилася каплиця ПЦУ. Невеликий МАФ із золотистим куполом побудували в 2019 році всупереч обуренню городян. Нещодавно до цієї будівлі привезли дошки і почали викладати їх певним чином. Кияни обурилися таким станом справ, так як нова споруда повинна була захопити прилеглу територію.